Meglepő, hogyan fogyaszthatnánk kevesebb sót

Japán kutatók kifejlesztettek egy különleges evőeszközt, amely gyengeáram segítségével erősíti fel az ételek sós ízét. A módszer megoldást jelenthet a világszerte több országban komoly problémát jelentő magas sófogyasztás visszaszorítására.



    Az egészségmegőrzés a fizikai, mentális és szociális jólét fenntartására és javítására irányuló tevékenységek összessége. Célja a betegségek megelőzése, az egészséges életmód népszerűsítése, valamint a különböző kockázati tényezők csökkentése. Az egészségmegőrzés magában foglalja a rendszeres testmozgást, a kiegyensúlyozott táplálkozást, a megfelelő pihenést, a stresszkezelést és a szűrővizsgálatokon való részvételt. Fontos, hogy az egyének tudatosan foglalkozzanak saját egészségükkel, és aktívan részt vegyenek az egészségük megőrzésében.

    Egészségmegőrzés, Fizikai jólét, Mentális jólét, Szociális jólét, Betegségek megelőzése, Egészséges életmód, Kockázati tényezők, Rendszeres testmozgás, Kiegyensúlyozott táplálkozás, Megfelelő pihenés, Stresszkezelés, Szűrővizsgálatok, Tudatos egészségügyi magatartás, Aktív részvétel


google-site-verification=y71_IZiBaUuV76ByyCH9wDb8EL22R9DouPsuS_nQpMo