Lejárt szavatosságú élelmiszer: árt, ha megesszük?

Mennyire árt az ember szervezetének, ha lejárt szavatosságú terméket fogyaszt? Kinek van igaza? Annak, aki kidobná, mert mérgezőnek gondolja, vagy annak, aki szerint még néhány nap belefér, és élelmiszert amúgy sem dobunk ki?



    Az egészségmegőrzés a fizikai, mentális és szociális jólét fenntartására és javítására irányuló tevékenységek összessége. Célja a betegségek megelőzése, az egészséges életmód népszerűsítése, valamint a különböző kockázati tényezők csökkentése. Az egészségmegőrzés magában foglalja a rendszeres testmozgást, a kiegyensúlyozott táplálkozást, a megfelelő pihenést, a stresszkezelést és a szűrővizsgálatokon való részvételt. Fontos, hogy az egyének tudatosan foglalkozzanak saját egészségükkel, és aktívan részt vegyenek az egészségük megőrzésében.

    Egészségmegőrzés, Fizikai jólét, Mentális jólét, Szociális jólét, Betegségek megelőzése, Egészséges életmód, Kockázati tényezők, Rendszeres testmozgás, Kiegyensúlyozott táplálkozás, Megfelelő pihenés, Stresszkezelés, Szűrővizsgálatok, Tudatos egészségügyi magatartás, Aktív részvétel


google-site-verification=y71_IZiBaUuV76ByyCH9wDb8EL22R9DouPsuS_nQpMo